Редактор: e-mail: Кадър: БТВЕкспертът по сигурността Николай Радулов е учуден от уменията

...
Редактор: e-mail: Кадър: БТВЕкспертът по сигурността Николай Радулов е учуден от уменията
Коментари Харесай

Николай Радулов за убиеца в Ница: Такива хора са обработени психологически от пропагандата на Ал Кайда и други организации

Редактор: 

e-mail: 

Кадър: БТВ

Експертът по сигурността Николай Радулов е изумен от уменията на тройния палач от Ница, който през вчерашния ден умъртви трима души в черква.

" Говорим за избрани умения, защото да прережеш на човек гърлото не е толкоз елементарно. Първо се изискват избрани знания и подготовка, и второ - чисто физически е доста комплицирано да отделиш главата от тялото. Това са младежи, които не мога да си обясня по какъв начин могат да извършат такова нещо, в случай че нямат прелиминарен опит. За тунизиеца имам подозрения, че по време на пътешествието си към Франция си някъде е попаднал в лагер за образование ", сподели Радулов в ефира на утринния блок на БТВ.

" Ако приказваме за управлението на Франция, специфичните служби и полицията, нито в един момент там не е отслабвало напрежението за антитерористични офанзиви. Този вид тероризъм е сложен за предварителна идентификация. Става дума за хора, които работят професионално. Те са обработени чисто психически от пропагандата на Ал Кайда и други организации. Работят с подръчни средства. Нещата, които нормално се употребяват в специфичните служби да се проследят, тук не става. Трудно е за следене. Ако би трябвало да се предотвратят този вид закононарушения, би трябвало да приказваме за високи технологии, за доста полиция на място, за включване на изкуствен интелект както да вземем за пример е в Москва. Тоест доста пари на данъкоплатците и относително дребна на първия стадий гаранция за сигурност ", добави специалистът по сигурността.

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР